Albanian Dreamin’ 2023: 20 folës ndërkombëtarë nga 15 shtete takohen në Tiranë për një ngjarje unike zhvillimi profesional, më datë 29 prill

Posted by

Salesforce Community Albania dhe LDA Balkan me krenari prezantojnë Albanian Dreamin’ 2023, një konferencë e drejtuar nga komuniteti dhe e projektuar për të fuqizuar të rinjtë shqiptarë dhe zhvillimin e një fuqie të punës më profesionale dhe të suksesshme.

Konferenca do të mbahet më 29 prill 2023 në Tiranë, Shqipëri. Albanian Dreamin’ 2023 do të ketë 20 folës ndërkombëtarë nga 15 vende, përfshirë Alba Rivas, Zëvendëspresidente e Zhvillimit të Përgjegjësisë në Salesforce, dhe Melissa Shepard, CEO në Lizztech Consulting, midis të tjerëve.

Konferenca do të shfaqë inovacionin në teknologji nëpërmjet programeve të Salesforce Powered dhe ndërtimit të urave nga Komuniteti Trailblazer Globalisht.

Albanian Dreamin’ 2023 është një mundësi për të rinjtë të lidhen, mësojnë dhe frymëzohen nga udhëheqësit globalë në industrinë e tyre. Ajo do t’u sigurojë atyre akses në përmbajtje relevante, trajnime dhe mundësi, duke i bërë ata më të aftë për të kontribuar në një fuqi të punës më profesionale dhe të suksesshme”, tha komiteti organizator. Konferenca premton të jetë një ngjarje emocionuese, duke ofruar mundësi të mëdha për zhvillim professional, certifikatë të pjesëmarrjes, kupona me vlerë 200$ per certifikimi në Salesforce, dhe Salesforce t-shirts. Eventi pritet të ketë më shumë se 250 pjesëmarrës nga 15 vende, përfshirë Shtetet e Bashkuara, Kanada, Mbretërinë e Bashkuar, Italinë, Francën, Spanjën, Belgjikën, Poloninë, Filipinet, Maqedoninë e Veriut, Kosovën, Malin e Zi dhe Serbinë.

“Jemi të kenaqur që do të mirëpresim pjesëmarrës nga vende të ndryshme për të qenë pjesë e Albanian Dreamin’ 2023. Ngjarja është një mundësi e shkëlqyeshme për të rinjtë për të kirjuar lidhje me komunitetin Salesforce dhe për të qenë pjesë e një rrjeti në rritje. Ajo premton të jetë një faktor ndikues për Shqipërinë dhe rajonin e Ballkanit në terma të zhvillimit të një fuqie të punës më profesionale dhe të suksesshme”, shtoi komiteti organizator.

Mos humbni këtë mundësi emocionuese për të qenë pjesë e komunitetit Salesforce dhe për të mësuar.

Mëso më shumë rreth Albanian Dreamin’ 2023 këtu

Bli biletën tënde këtu

Njihu me folësit e këtij edicioni:

 • Alba Rivas – Principal Developer Advocate at Salesforce
 • Melissa Shepard – CEO at Lizztech Consulting
 • Farah Sherif Ghanem – Senior Salesforce Developer at Oloop Solutions
 • Nishant Singh Panwar – Salesforce Architect at Dell Technologies
 • Pei Mun Lim – Author & Consulting Couch at Zanhao Ltd
 • Hamza Siddiqui – Director of Product Management at CloudJunction
 • Frédérique Mounier – Solution Architect at The Adecco Group
 • Petrit Baralija – Salesforce Senior Consultant at NTT Data
 • Laura Schulz – Business Manager Salesforce & CRM at Lufthansa Industry Solutions
 • Volodymyr Radko – Salesforce Architect at Noltic
 • Orsela Cani – Founder & CEO at MyWage
 • Endrit Sino – Technical Architect at Salesforce.com Germany GmbH
 • Aaron Crear – Founder at Hat-Trick Consulting
 • Mohammad Eusuf Daud – Solutions Architect at HCL Technologies GmbH
 • Daniel Stange – CTO / Technical Architect at DIA die.interaktiven
 • Christian Szandor Knapp – Principal Technical at DIA die.interaktiven
 • Roman Artyushkov – SF Consultant Lead at Customertimes
 • Ankit Taneja – Founder of BlazeNewTrail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.