Albanian Dreamin’ 2023: 20 folës ndërkombëtarë nga 15 shtete takohen në Tiranë për një ngjarje unike zhvillimi profesional, më datë 29 prill

Salesforce Community Albania dhe LDA Balkan me krenari prezantojnë Albanian Dreamin’ 2023, një konferencë e drejtuar nga komuniteti dhe e projektuar për të fuqizuar të rinjtë shqiptarë dhe zhvillimin e një fuqie të punës më profesionale dhe të suksesshme. Konferenca do të mbahet më 29 prill 2023 në Tiranë, Shqipëri. Albanian Dreamin’ 2023 do të ketë 20 … Continue reading Albanian Dreamin’ 2023: 20 folës ndërkombëtarë nga 15 shtete takohen në Tiranë për një ngjarje unike zhvillimi profesional, më datë 29 prill