Instituti për Studime Globale Evropiane mirëpret z. Gentjan Skara

Posted by

Gentjan Skara, anëtar Bordi I LDA dhe njekohesisht përgjegjës i Departamentit të Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, do të jetë lektor i ftuar në semestrin e vjeshtës pranë Institutit të Studime Europiane Globale në Universitetin e Baselit.

Gjatë qëndrimit të tij në Basel, Genti do të fokusohet në fushën e tij kërkimore “The Enforcement of Digital Markets Act and the Compliance with Competition Law” dhe do të zhvilllojë një kurs “EU Competition Law and Digital Markets” me studentët e programit master dhe të doktoraturës.

More info can be found here: https://europa.unibas.ch/de/aktuelles/nachrichten/nachrichtendetails/gentjan-skara-visiting-fellow/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.