Instituti për Studime Globale Evropiane mirëpret z. Gentjan Skara

Gentjan Skara, anëtar Bordi I LDA dhe njekohesisht përgjegjës i Departamentit të Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, do të jetë lektor i ftuar në semestrin e vjeshtës pranë Institutit të Studime Europiane Globale në Universitetin e Baselit. Gjatë qëndrimit të tij në Basel, Genti do të fokusohet në fushën e … Continue reading Instituti për Studime Globale Evropiane mirëpret z. Gentjan Skara